Direct hulp nodig? Neem contact met ons op via+31(0)6 - 13 66 81 48of viainfo@vandelftservice.nl

Diensten

Reparatie en revisie

Een dieplader met speling, een grondverzetmachine met mechanische problemen, een hoogwerker die zijn werk niet naar behoren doet. Wat het probleem ook is en welk werktuig deze problemen ook vertoont, Van Delft Service biedt u de oplossing. Door middel van een snelle en grondige reparatie of een complete revisie is uw werktuig – en u dus ook – snel weer op de juiste weg.

Ontdek wat Van Delft Service voor u kan betekenen.

Service en onderhoud

Motorolie verversen, brandstoffilters vervangen, het smeren en controleren van het mechaniek. Ze behoren niet tot uw belangrijkste bezigheden, maar het zijn wel cruciale werkzaamheden als u gebruikmaakt van (bijzondere) mobiele werktuigen. ‘Voorkomen is beter dan genezen’ geldt ook voor uw machines. Met een scherp en flexibel onderhouds- of servicecontract zorgen we er bij Van Delft Service voor dat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Constructie en machinebouw

Naast reparaties en onderhoud van mobiele werktuigen, bieden we net dat beetje extra. Heeft uw dieplader bijvoorbeeld een extra kist, reling of trap nodig, dan lassen we die in elkaar en bevestigen we deze aan de machine. Dit soort werkzaamheden doen we alleen op aanvraag. Benieuwd of uw wens tot de mogelijkheden behoort? Aarzel niet en stuur ons uw aanvraag. U hoort dan spoedig van ons.


Machinekeuringen

Veel keuringen zijn verplicht gesteld. Zijn ze niet verplicht, dan is het alsnog aan te raden uw mobiele werktuigen van tijd tot tijd te laten keuren. Hoogwerkers, grondverzetmachines, landbouwmachines, ze hebben allemaal hun eigen manier waarop ze gekeurd moeten worden. Wij beschikken over de juiste kennis en certificaten om de keuringen op een goede manier uit te voeren. Bovendien kunnen we naar aanleiding van de keuring ook het onderhoud en de bijbehorende administratie verzorgen. Daardoor heeft u alles onder één dak.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie.

Verkoop en verhuur

We weten alles van (bijzondere) mobiele werktuigen af. We bevinden ons bovendien middenin de hete brei als het gaat om de in- en verkoop van tweedehands machines. Door onze kennis en kunde bent u bij ons verzekerd van de aankoop van een goed gereviseerde machine. Kijk onder het kopje verkoop & verhuur voor de werktuigen die momenteel te koop of te huur staan.

Service op locatie

Vaak is het een groter karwei om een werktuig naar ons te vervoeren, dan een monteur naar jullie. We komen daarom ook langs voor reparatie of onderhoud op locatie.